Facilitera mera


Facilitera mera med We are Laja –
en utbildning som inkluderar det du behöver veta för att framgångsrikt
leda människor i hybrida möten och workshops.

Att skapa en möteskultur präglad av samarbete och samskapande är viktigt för många organisationer. Förmågan att skapa och leda engagerande och effektiva workshops och möten har därför blivit en eftertraktad kompetens. Detta är något vi övat oss på de senaste 15 åren och därmed blivit riktigt bra på. I den här utbildningen delar vi med oss av vår kunskap och de metoder vi använder så att du blir trygg i att leda dig själv och ditt team framåt. Och du - du kan vara med både digitalt och fysiskt - för så kommer våra möten och arbetsplatser att ledas och designas framåt. Så bäst att börja träna redan NU.

För vem?

Kursen riktar sig till dig som söker kunskap och verktyg för att skapa engagerande, effektiva och inkluderande möten eller workshops - fysiska, digitala och hybridmöten.

Du får kunskap om

  • Utbildningstillfälle 1: Olika typer av möten: digitalt, fysiskt och hybridmöten (mix av fysiskt och digitalt). Vad skiljer olika möten åt och hur leder du ett möte och workshop där deltagarna är med både digitalt och fysiskt? Vilka metoder fungerar bäst? Genomgång av utbildningens praktiska träningsmoment.

  • Utbildningstillfälle 2: Fördjupning i facilitering och den kreativa processen. Hur stärker du dig i din roll som facilitator och workshopledare och hur skapar du en kreativ möteskultur präglad av samarbete och samskapande?

  • Utbildningstillfälle 3: Vilken teknik behöver du och vad behöver du veta för att kunna köpa/hyra/använda teknik och olika plattformar? Och slutligen - hur skapar vi framtidens effektiva och engagerande möten med hjälp av andras, kompletterande kompetenser?

Praktisk information

När: 9 november 8.30-11.30, 17 november 8.30-11.30 samt 1 december 8.30-10.30.
Max 20 deltagare per tillfälle, först till kvarn gäller.

Var: Digitalt via videomötestjänsten Zoom eller på plats i We are Lajas Happy Place i Varberg*. Du som väljer online befinner dig var du vill med bra internetuppkoppling och får instruktioner kring hur du använder Zoom inför mötet. Väljer du att vara med fysiskt ingår 10-kaffe med dopp och du parkerar enkelt utanför KLco, Brukstorget i Varberg.

Hur: På denna utbildning får du kunskap och praktiska tips om hur du skapar engagemang och designar möten och workshops som når de resultat ni önskar. Efter utbildningen får du tillgång till ett nätverk med mötesdeltagare, en videoinspelning för respektive utbildningstillfälle samt en pärm med de metoder vi använder. Du blir även del av ett team om tre personer som coachar varandra under utbildningen.

Investering: 4 950 kr per person plus moms. Anmälan: Skicka ett mail till hello@wearelaja.com och ange vilka datum du önskar delta.

* Förutsatt att då gällande restriktioner medger det.