Hyr ett Happy Place


För en lunch eller en dag! Vi lovar dig och ditt lag en kreativ mötesplats som är perfekt för sköna möten och att skapa tillsammans. Anpassad med teknik så att deltagare kan vara med både på plats och digitalt.
Du hittar oss på Brukstorget i Varberg.

Hur?

För en lunch: Kom och käka mussellunch hos oss och få en energiinjektion. We are Laja och KLco spanar och bjussar på kunskap inom ett tema ni valt inför och leder er genom ett samtal kollegor emellan. 1,5 timma senare kommer ni ut från lunchen mätta i magen, lite klokare och mjukare i sinnet. Sker i samarbete med KLco.  
Investering: 295 kr per person.

För en dag: Låt oss guida er med varm hand och skapa de allra bästa förutsättningarna för en grymt bra mötesupplevelse. Lokal anpassad med teknik så att deltagare kan vara med både på plats och digitalt. Frukost/fika, mussellunch och eftermiddagsfika med the och raw-bar från KLco ingår. Liksom en inledande kunskapshöjande energiinjektion + mingelövning ledd av We are Laja.
Investering: Pris på offert.

För en kväll: SALUT - kom och fira livet! En kväll i höst när butikerna på Brukstorget stänger ja då öppnar SALUT, en popup-musselbar med jazziga toner smaker från havet. Även möjlig att boka på förfrågan. Sker i samarbete med KLco.
Investering: 595 kr per person + dryck. Sker i samarbete med KLco.