Våra tjänster


Vi leder grupper i förändringsprocesser, genom workshops, utbildningar och samtal.Behöver din organisation en förändringsagent i ert interna utvecklingsarbete, en processledare till workshops eller en moderator till er nästa konferens? Eller kanske en inspirationsboost i form av en föreläsning? Eller vill du utbilda dig till en grym mötesledare eller konceptutvecklare?

Kolla in våra tjänster här nedanför och kontakta oss så utforskar vi vad vi kan skapa tillsammans!

PS Du kan också hyra vårt Happy Place i Varberg där du kan hålla dina egna fysiska, digitala och hybrida möten med smart teknik. DS

På gång: Oasen i Almedalen

Almedalsveckan är den demokratiska mötesplatsen för alla. Tillsammans med initiativ Samutveckling bjuder We are Laja in till det demokratiska samtalet i OASEN i Almedalen. I OASEN möts vi bortom form, roll och struktur. För att lyssna till varandra och utforska hur vi tillsammans kan möta dagens och morgondagens samhällsutmaningar. Läs mer i Almedalsveckans program.

Utbildning: Facilitera mera
Kursstart 22 september 2021

Facilitera mera med We are Laja – allt du behöver veta för att framgångsrikt leda människor i hybrida möten och workshops. I den här utbildningen delar vi med oss av vår kunskap och de metoder vi använder så att du blir trygg i att leda dig själv och ditt team framåt. Och du - du kan vara med både digitalt och fysiskt - för så tror vi att våra möten och arbetsplatser kommer att ledas och designas framåt. Så bäst att börja träna redan NU.

Hyr konferenslokalen Happy Place

Hyr vårt Happy Place för en lunch eller en dag! Vi lovar dig och ditt lag en kreativ mötesplats som är perfekt för sköna möten och att skapa tillsammans. Anpassad med teknik så att deltagare kan vara med både på plats och digitalt.

Utbildning: Konceptutveckling
Kursstart 11 november 2021

Historiens kortaste och mest effektiva utbildning i  konceptutveckling! Ger dig grundläggande kunskap och metoder för att du på egen hand ska kunna skapa attraktiva och relevanta koncept och upplevelser som får din kund att säga WOW! Efter kursen har du metoderna för att skapa och testa ett koncept på egen hand och tillräckligt med kött på benen för att beställa tjänster av en extern kreatör eller byrå.

Workshop i Design Thinking

I en snabbt föränderlig värld behöver vi metoder som hjälper oss att navigera, som hjälper oss att skapa nya affärer och som hjälper oss att leverera resultat på längre sikt. Det är hög tid att testa nya arbetssätt för affärsinnovation och nya verktyg för att skapa hållbara affärsmodeller. Detta är en inbjudan att låta hållbarhet förflyttas från en personlig drivkraft eller ett lager att hängivet arbeta med, till att bli helt affärsdrivande för dig och ditt team.